Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, mielone kotleciki z chleba z dodatkiem sera ;)
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 425
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 425
Składniki
Chleb pokroić i namoczyć, zalać mlekiem. Następnie zmiksować blenderem. Następnie dodać przyprawy, jaja i starty na dużych oczkach ser, wymieszać.
Formować kotleciki i panierować w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju.
Podawać np. z frytkami i ulubioną sałatką. Smacznego!