Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w wykonaniu.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 58
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 37
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 897
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 323
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 58
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 37
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 897
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 323
Składniki
filety z ryby rozmrozić i dobrze odcinąć z nich wodę
rybe posiekac nożem (mozna zemleć),dodac namoczona i odcisniętą bułkę,jajko,sół i pieprz,a także bułke tarta i mąkę ziemniaczaną
natkę pietruszki lub koperek posiekac i dodac do ryby
cebulę pokroić w drobniutka kostkę i zeszklic na maśle i równiez dodac do ryby,całość dobrze wymieszać
formowac owalne kotlety i smażyc na rozgrzanym oleju
kotlety mozna podać z sosem pomidorowym,ja jednak najbardziej lubię takie prosto z patelni z ziemniakami i surówką z pora,jabłka i marchewki z dodatkiem joguru