Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś kotlet po farmersku ,jest bardzo prosty do zrobienia nie wymaga dużych nakładów pracy a efekt jest bardzo smaczny . Polecam
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 66
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 77
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 95
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 18478
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 66
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 77
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 95
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 18478
Składniki
Przygotowanie: Mięso rozbijamy następnie posypujemy przyprawami solą,delikatą czerwoną ,pieprzem .Obtaczamy w mące roztrzepanym jajku i bułce tartej ,( kotlety usmażyć) Cebulę kroimy w krążki smażymy na maśle ,gdy już będzie miękka wbijamy jajka doprawiamy przyprawami i wszystko mieszamy . Takie jajka nakładamy na całego usmażonego kotleta Następnie nakładamy pokrojony w paski ser żółty .Takie kotlety można włożyć na 10 minut do piekarnika aby ser się rozpuścił lub do mikrofali na chwileczkę .Można także gdy pieczemy drugą stronę kotleta włożyć na niego jajka ,ser i przykryć pokrywką na chwileczkę ,wtedy ser wspaniale się rozpuści . Smażymy na wolnym ogniu . Podajemy z ziemniakami ,surówkami keczupem
Smacznego !!!