Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Groch to nie tylko grochówka, bardzo ciekawy przepis na poznanie grochu pod inną postacią
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 61
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 61
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Groch namoczyć na noc i ugotować do miękkości, potem mocna odcisnąć z wody, przełożyć do miski, dodać pokrojoną cebule, czosnek i wszystko razem zmiksować blenderem. Do powstałem masy dodać jajko, trochę bułki tartej i przyprawy, wszystko dobrze wymieszać masa ma być konsystencji żeby dało się uformować kotleciki. smażyć na oleju na złoty kolor