Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki z jajek przepiórczych, wędzonego łososia z dodatkiem majonezu i koperku, fajne na imprezę albo dodatek do wielkanocnego śniadania :)
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 263
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 184
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 667
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 263
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 184
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 667
Składniki
Jajka gotujemy ok. 4 minut na twardo. Studzimy i obieramy. Łososia kroimy w kilkucentymetrowe paski i składamy w kostkę. Na każdą stawiamy jajeczko, które smarujemy odrobiną majonezu i posypujemy koperkiem. Przebijamy wykałaczką. Na koniec oprószamy koreczki świeżo mielonym białym pieprzem. Smacznego :) Więcej przepisów na blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)