Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna przekàska z pomidorkami,mozzarellà,majonezem I cebulkā
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 280
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 668
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 280
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 668
Składniki
przekrojone na połòwki pieczywko smarujemy majonezem układamy kràżki cebulki,przekrojone na polowę pomidorki,solimy I posypujemy chilli
dodajemy mozzarellki i mix pieprzòw
wszystko polewamy delikatnie oliwà z oliwek i posypujemy natkà pietruszki
można też dodać parę pokrojonych rzodkiewek ale niekoniecznie
albo parę listkòw świeżej kolendry jak lubimy
życzę smacznego ;-)