Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa:) Na zdjęciu jest jeszcze ciepła,ale po stężeniu jest jak galaretka.
Udka z kurczaka z aromatycznym ryżem i kolorowymi warzywami to wyjątkowe dani...
Odsłon: 35
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 507
Udka z kurczaka z aromatycznym ryżem i kolorowymi warzywami to wyjątkowe dani...
Odsłon: 35
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 507
Składniki
Umytą żurawinę dać do rondla,zasypać cukrem i gotować ciągle mieszając do rozpuszczenia cukru. Skórkę z cytryny zetrzeć.Sok wycisnąć i wlać do żurawiny.Gotować na małym ogniu około godz.Dodać skórkę z cytryny. Na drugi dzień jeśli nie jest gęsta chwilę pogotować. Dawać gorącą do słoików,zakręcić i obrócić do góry dnem do wystudzenia.
Smacznego życzę!