Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie szybkie i bardzo łatwe w przygotowaniu. Ciekawa sposób na podanie, wydawać by się mogło, tak powszechnego i "zwyczajnego" dania. Dobre na grill, jak i do smażenia beztłuszczowego w piekarniku.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 279
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 316
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 725
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 279
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 316
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 725
Składniki
Cebule pokroić w kosteczkę, czosnek przecisnąć i rozetrzeć z solą, zeszklić na maśle, przyprawić pieprzem, połączyć z musztardą. Kiełbaski naciąć wzdłuż. W nacięcia włożyć przygotowaną cebulę. Smażyć według uznania - grill, patelnia grillowa, piekarnik. Podawać z pieczywem.