Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te kąseczki pasują idealnie do sosu który umieściłam wcześniej na swoim profilu:-))
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 223
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 223
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 89
Składniki
Filet kroimy na mniejsze kawałki np: paseczki, solimy. Jajko roztrzepujemy, na talerz wysypujemy mąkę i rozgrzewamy w głębszym garnku olej gdyż nasze kąski będziemy smażyć w głębokim oleju. Pokrojone kąski obtaczamy w mące a następnie w jajku i wrzucamy na rozgrzany olej. Smażymy na złoty kolor. Podajemy z sosem.