Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra.w smaku kwaskowata,szybko się ją robi
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 190
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 190
Składniki
W wodzie rozpuść cukier galaretkę, margarynę i kakao.Dodać połamane na małe kawałki paluszki, dwa wafle i ciastka.Wszystko razem wymieszać,2 wafle pokropić mlekiem (ja to robię pędzelkiem).Kłaść na nie masę i zwinąć w rulonik.Włożyć do lodówki.Najlepsza ,,Kaszanka" jest następnego dnia.