Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 184
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 184
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry, delikatnie oprószamy solą i pieprzem, obtaczamy w proszku zupy cebulowej i wstawiamy na noc do lodówki.
pieczarki i cebulę kroimy w kostkę i przesmażamy na oleju. Karkówkę układamy w naczyniu żaroodpornym. Na wierzch wykładamy cebulę i pieczarki.Przykrywamy folią aluminiową. Dusimy w piekarniku ok. 1 godziny.
Po godzinie wlewamy śmietanę i dusimy jeszcze kilka minut.