Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taki karczek można też zrobić na grillu lub patelni grillowej :))
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5329
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 102
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5329
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 102
Składniki
mięso umyć i pokroić w plastry. Wymieszać olej z solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i gyrosem. Czosnek przecisnąć przez praskę i natrzeć nim każdy plaster karczku. w misce układać karczek warstwami i każdą warstwę przelewać olejem z przyprawami. Odstawić do lodówki na ok 12 godzin. Na patelnie nie trzeba dawać tłuszczu. Rozgrzać patelnię i smażyć każdy kawałek po 7 min z obu stron. Smacznego