Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do drugiego dania.
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 120
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 992
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 140
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22694
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 120
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 992
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 140
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22694
Składniki
W misce mieszamy kapustę z wszystkimi pozostałymi składnikami. Rozgrzewamy patelnię i wrzucamy tak wymieszaną kapustę. Podsmażamy ok. 5 minut co chwilę mieszając aby się nie przypaliła. następnie przykrywamy i dusimy ok. 20 minut. Uważamy aby zawsze było trochę płynu na patelni.W miarę ubywania go dolewamy odrobinę wody. Najlepiej smakuje jako chłodny dodatek do drugiego dania.