Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakie to pyszne i proste! Mozna jesc samo lub podawac do pieczni miesnych lub duszonych zeberek.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Ziemiaki ugotowac w osolonej wodzie.Kapuste poszatkowac i ugotowac az bedzie miekka. Po ugotowaniu ziemniakow i kapusty i odcisnieciu wody, ugnies je razem w garnku. Na koniec dodac smalec, sol i ocet do smaku.
Mozna tez na smalcu podsmazyc dwie cebule, i wlac ja razem ze smalcem do kapusty i ziemniakow. PYCHA!!!