Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do obiadu.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16734
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 94
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 366
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 140
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16734
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 94
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 366
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 140
Składniki
Wykonanie: Kapustę pokroić i ugotować w osolonej wodzie z kminkiem. Boczek pokroić w drobną kostkę, usmażyć na patelni a skwarki wyjąć. Do powstałego tłuszczu dodać smalec, wsypać mąkę, posiekaną cebulę i odcedzoną ugotowaną kapustę. Całość podlać odrobina wody, dodać śmietanę, przyprawić pieprzem, zagotować , wsypać skwarki i podać na stół.