Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa na obiad.
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 128
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 418
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 95
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 110
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 128
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 418
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 95
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 110
Składniki
Wykonanie: Wędlinę pokroić, wrzucić na rozgrzany olej, dodać pokrojoną włoszczyznę i cebulę i przysmażyć na rumiano. Następnie przełożyć do garnka, wrzucić ziemniaki, zalać gorącym rosołem i gotować do miękkości warzyw. Na końcu doprawić do smaku, posypać natka pietruszki. Podawać np. z grzankami.