Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Onigiri czyli japońskie kanapki ryżowe.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6940
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 157
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 338
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6940
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 157
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 338
Składniki
Ugotować ryż w osolonej wodzie. Z ryżu uformować kulkę, w środku zrobić otwór i włożyć kawałek wędzonego łososia. Kulkę owinąć wodorostem i posypać ziarnami sezamu. W ten sam sposób uformować resztę kulek.