Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 819
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 72
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 385
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 618
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 361
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 819
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 72
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 385
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 618
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 361
Składniki
Jajka gotujemy na twardo;
szynkę, żółty ser, cebulę i ogórki kroimy jak najdrobniej; (lub ścieramy na najdrobniejszych oczkach tarki)
ugotowane jajka obieramy i przekrawamy na pół;
wyjmujemy żółtka, rozgniatamy je widelcem i dodajemy do pokrojonych wcześniej składników. Dokładamy majonez i mieszamy wszystko razem;
uzyskaną masą wypełniamy w białkach miejsca po żółtkach, dekorujemy i wstawiamy do lodówki na około 30 minut
smacznego