Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja - 210 kcal
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 244
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 29
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 244
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 29
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Jajka ugotować na twardo (włożyć je do zimnej wody, zagotować i od tego momentu gotować 10 minut). Po zdjęciu z ognia zalać zimną wodą, odstawić na około 10 minut. Jajka obrać. Odciąć kawałek wierzchołka, aby można je było postawić na talerzu. Pomidorki umyć, przekroić na pół, wyjąć miąższ i nałożyć "czapeczki" na jajka. Sos chrzanowy wymieszać z majonezem. Włożyć do szprycy i na każdym pomidorku zrobić białe kropeczki, tak by powstał muchomorek. Podawać na liściach sałaty z koprem i szczypiorkiem.