Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,chrupiące i delikatne:)
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 123
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 144
Czy grecka sałatka z krewetkami to dobre zestawienie? Oczywiście! Usmaż krewe...
Odsłon: 1070
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 123
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 144
Czy grecka sałatka z krewetkami to dobre zestawienie? Oczywiście! Usmaż krewe...
Odsłon: 1070
Składniki
Mąkę,mleko,śmietanę,jajka,sól zmiksować .Ma być dość gęste ciasto. Jeśli jest za bardzo gęste dolać mleko. Jabłka obrać i pokroić w centymetrowe plastry.Wyciąć gniazda nasienne. Na patelni rozgrzać tłuszcz i na gorący kłaść jabłka obtoczone ciastem. Najlepiej to robić widelcem lub patyczkiem. Smażyć z dwóch stron,wyłożyć na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar tłuszczu. Posypać cukrem pudrem. Smacznego życzę!