Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 797
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 119
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4214
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 797
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 119
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4214
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju aż nabierze złotego koloru. Dodajemy pokrojoną w piórka cebulę oraz drobno posiekany czosnek i smażymy jeszcze chwilę. Do garnka dodajemy pokrojoną w plasterki marchewkę, bulion warzywny, przyprawy oraz pomidory. Gulasz dusimy na małym ogniu przez ok 1/2 godz. Dodajemy pokrojoną w kostkę dynię (możecie użyć mrożonej) oraz odsączoną z zalewy ciecierzycę. Dusimy kolejne pół godziny. Doprawiamy solą i pieprzem.