Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zostają nam bułki lub weka, aż żal wyrzucać, a w innym wydaniu smakują wyśmienicie!!
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 65
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 77
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 378
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 65
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 77
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 378
Składniki
Pokrojone na średniej grubości kanapki bułki lub weki moczymy w mleku do którego dodajemy cukier wanilinowy, a w drugim naczyniu ubijamy jajka.
Namoczone kanapeczki następnie moczymy w jajku i przekładamy na rozgrzana patelnię z masłem. Tak przypiekamy do złotego koloru ;)
Kiedy są już gotowe posypujemy cukrem pudrem ;) wg uznania. Do popicia polecam mleko! Smacznego!!