Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gruszki, ser pleśniowy i orzechy to połączenie idealne. Spróbujcie koniecznie :)
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 306
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 435
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 377
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 271
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 306
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 435
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 377
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 271
Składniki
Gruszki myjemy, przekrawamy wzdłuż i za pomocą łyżeczki usuwamy gniazda nasienne. Skrapiamy sokiem z cytryny, by nie ściemniały. Ser rozgniatamy widelcem i mieszamy z masłem. Dodajemy dość grubo posiekane orzechy. Nakładamy farsz do gruszek. Każdą gruszkę owijamy folią aluminiową i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 190 stopni. Zapiekamy 15-20 minut, aż gruszki zmiękną. Smacznego :) Więcej przepisów na blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)