Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 884
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 27
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 884
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 27
Składniki
Cukier zagotuj ze 100 ml wody. Kiedy cukier się rozpuści, przestudź, zmieszaj z sokiem z limetki i winem, połącz ze zmiksowanym na gładko arbuzem oraz z pianą z białka. Masę umieść w metalowej miseczce.
Miskę z masą wstaw do zamrażalnika na 3 godziny. Mieszaj widelcem co 15 minut. Przed podaniem przełóż do szprycy. Napełnij pucharki deserowe. Deser udekoruj plasterkami limetki i cząstkami melona.