Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,a zarazem sycąca i rozgrzewająca :)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 93
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 93
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5714
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 93
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 93
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5714
Składniki
Groch moczę na noc. Do garnka wlewam wodę i kości wędzone. Odszumowuje i dodaje przesmażony wędzony boczek,cebulkę w kostkę i 4 ząbki czosnku drobno pokrojone. Następnie dodaje groch,degustę,liść laurowy,kilka ziarenek pieprzu,ziele angielskie, seler i pietruszkę w kawałku,a marchewkę w kostkę. Gotuję aż groch będzie na pół miękki. Następnie dodaję ziemniaki w kostkę, doprawiam magą i gotuje do miękkości ziemniaków. Na koniec posypuję obficie majerankiem.