Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 101
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 357
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 118
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22628
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 101
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 357
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 118
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22628
Składniki
GOLONKI OCZYŚCIĆ I ZALAĆ TAKĄ ILOŚCIĄ WRZĄTKU,BY BYŁY PRZYKRYTE. DODAĆ KOPIASTĄ ŁYŻKĘ SOLI I WARZYWA-UMYTE,OSKROBANE I POKROJONE W NIEZBYT MAŁE KAWAŁKI. GOTOWAĆ 2 GODZINY,A NASTĘPNIE WYJĄĆ Z PŁYNU. ZĄBKI OBRANEGO CZOSNKU POKROIĆ WZŁUŻ NA ĆWIARTKI. GOLONKI PONAKŁUWAĆ SZPIKULCEM LUB NOŻEM I POWTYKAĆ KAWAŁECZKI CZOSNKU. WŁOŻYĆ DO BRYTFANNY,OPRÓSZYĆ LEKKO SOLĄ I PIEPRZEM I ZALAĆ POŁOWĄ PIWA. WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 200 STOPNI. PIEC GODZINĘ ,CO KILKA MINUT POLEWAJĄC RESZTĄ PIWA. PODAWAĆ Z CHRZANEM I PIECZYWEM.