Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 203
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 74
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 203
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 74
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
w duzym garnku gotuje kapuste w calosci,ugotowane liscie odcinam i ukladam w misce
ryz gotuje na pol-twardo
ostudzony ryz mieszam z miesem ,dodaje sol,pieprz i vegete
odcinam grubsze czesci liscia i nakladam farsz,zwijam golabka
gotowe golabki przekladam do zaroodpornego naczynia,wylozonego liscmi kapusty i zapiekam ok.1 godz......golabki podaje z sosem pomidorowym,lub pieczarkowym...smacznego