Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
galaretka z kurczaka z jajkiem kukurydzą groszkiem marchewką i natką
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 53
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 66
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 58
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 53
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 66
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 58
Składniki
mięso myjemy zalewamy zimną wodą 2 litry wrzucamy warzywa zagotowac dodajemy warzywa oraz liscie i ziele oraz solimy dodajem wegete gotujemy ok 2 godz.po tym czsie mieso wyciągamy z wywaru warzywa tez zostawiamy tylko marchewke.mieso obieramy od kości i kroimy w kostkę.układamy w miseczkach jakjko przekrojone na pół listki natki kukurydze pare ziarenek i groszek oraz marchewk pokrojoną w kostkę.i tak po kolei az zuzyjemy.zelatyne rozpuszczamy w 200ml rosołu musi byc gorący!rosół przecedzamy wlewamy zelatyne wciskamy 3 ząbki czosnku solimy i pieprzymy oraz dodajemy sok z wycisnietej cytryny do smaku.zalewamy przygotowane galaretki rosołem i odstawiamy do wystygnięcia! smacznego