Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieliśmy chęć na kotlety mielone, takie zwyczajne, z pyrami i buraczkami. Jednak "wspaniała" pogoda zniechęciła nas wyściubienia nosa spoza chawiry. Postanowiliśmy więc sporządzić coś, co pod ręką mieliśmy.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 248
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 30
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 248
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 30
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Szklimy na rozgrzanym oleju (2 łyżki). Do mięsa dodajemy ser, jajko i zeszkloną cebulę, dokładnie wyrabiamy na jednolitą masę razem z bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą, papryką i pieprzem. Z masy formujemy kotleciki, smażymy na rumiano z obu stron.