Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna przekąska do piwa lub kolacja :-) smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 358
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 358
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, rozsmarować na całej powierzchni pesto, położyć plastry szynki, na wierzch plastry sera.
Zwijać roladę, zaczynając od dłuższego boku.
Kroić plastry, grubości ok. 2 - 3 cm i układać na wysmarowaną tłuszczem blaszce
Piec w temp. 200 stopni ok. 15 min. Smacznego :-)