Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie, idealne na specjalne okazje. Polecam panom, którzy chcą zrobić dla swoich pań szybką, ale efektowną kolacyjkę przy świecach. Najlepiej podawać z białym winem.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 23310
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 997
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 507
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1082
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 23310
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 997
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 507
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1082
Składniki
Przyprawić łososia solą i pieprzem i podsmażyć na oliwie z oliwek. Gdy łosoś się zarumieni zdjęć z ognia i posmarować wierzch gruboziarnistą musztardą. Ważne żeby łososia posmarować cienką warstwą, tak aby łosoś nie był zbyt ostry. W tym samym czasie ugotować w osolonej wodzie szparagi. Łososia ułożyć na talerzu ze szparagami. Udekorować rukolą i czerwoną sałatą. Skropić cytryną.