Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-03-2011
Potrawa pikantna.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 858
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 147
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9266
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 858
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 147
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9266
Składniki
Filet podzielić na kawałki i obficie posypać przyprawą do kurczaka .Odstawić na minimum 1 godzinę.
Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem. Na dno wysypujemy 2 paczki ryżu, na to układamy pokrojone w plastry cebulę. Następnie kładziemy kawałki fileta.
Zalewa: wodę wstawiamy na gaz i dodajemy kolejno: ząbki czosnku, margarynę, kostki rosołowe, cukier, pieprz, papryka i ketchup. Gotować 3 minuty.
Zalewamy potrawę w naczyniu i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temp. 180 na 1 godz.