Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚWIETNE POŁĄCZENIE DROBIU I PIECZAREK:)
Pyszne lizaki z ciasta na jeden kęs . Pokochają je każde i małe jak i duże ła...
Odsłon: 32
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 256
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 179
Pyszne lizaki z ciasta na jeden kęs . Pokochają je każde i małe jak i duże ła...
Odsłon: 32
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 256
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 179
Składniki
Filety lekko pobić młotkiem do kotletów. Następnie przyprawić i włożyć na godzinę do lodówki.Po godzinie wyjąć filety i obsmażyć a następnie dusić. Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć,przyprawić solą i pieprzem.Gdy woda odparuje wrzucić je do mięsa i razem dusić do miękkości.Marchew zetrzeć na drobnych oczkach i również wrzucić do mięsa. Pod koniec śmietanę wymieszać z mąką zahartować płynem w którym dusi się mięso wlać do mięsa mieszać aż powstanie jednolity sos. Podawać z ziemniakami i wybraną surówką. Smacznego:)