Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,proste i nie drogie...
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Składniki
Pieczarki,paprykę,cebulę pokroić w paseczki.Pieczarki dusić na patelni na masełku po chwili dodać sól, szczyptę papryki słodkiej kiedy już pieczarki będą prawie gotowe dołożyć do nich paprykę z cebulą i tak chwilkę smażyć często mieszając.Kiedy Już będzie wszystko gotowe odstawić do przestygnięcia.
Fileta pokroić w kosteczkę następnie podsmażyć na odrobinie oleju z bazylią,solą,pieprzem.Kiedy już będzie mięciutki,dodać do warzyw i dokładnie wymieszać.tak przygotowany farsz wyłożyć na rozwinięte ciasto francuskie posypać startym serem i brzegami ciasta wszystko przykryć.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st przez około 20min.SMACZNEGO!!!!