Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska przekąska dla miłośników papryki
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 15
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 956
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 317
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno...
Odsłon: 66
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 15
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 956
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 317
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno...
Odsłon: 66
Składniki
Ugotować kaszę jaglaną ok 15 minut. W miedzy czasie zeszklić pokrojoną cebulę i czosnek.
Poddusić pokrojone w kostkę pieczarki. Sparzyć i obrać ze skóry pomidory.
Kaszę jaglaną, cebulę, czosnek, pieczarki i pokrojone w kostkę pomidory wymieszać razem. Doprawić solą i pieprzem.
Papryki umyć, odciąć wierzchy, wydrążyć i nafaszerować. Przykryć odciętymi wierzchami. Wstawić do natłuszczonego naczynia żaroodpornego. Zapiekać w temp 190 stopni C około pół godziny.
Smacznego!