Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DŻEM Z WIŚNI DOSKONALE NADAJE SIĘ NA KANAPKI JAK I DO RÓŻNEGO RODZAJU CIAST.
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6816
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 88
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 325
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6816
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 88
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 325
Składniki
WIŚNIE ZAGOTOWAĆ. DODAĆ ŻELFIX I ZNÓW ZAGOTOWAĆ.DODAĆ CUKIER.GOTOWAĆ OKOŁO 3 MINUT.
DŻEM PRZEŁOŻYĆ DO SŁOIKÓW. PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT.