Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz w aromatycznej ziołowej panierce. Pachnie obłędnie już podczas smażenia. Danie proste a bardzo smaczne :)
Bo geniusz tkwi w prostocie. Pyszny, orzeźwiający i kolorowy deser, który zas...
Odsłon: 22
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 20
Tym razem 2 chlebki, każdy o wadze 90 g po upieczeniu z kilograma mąki miesza...
Odsłon: 464
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 305
Bo geniusz tkwi w prostocie. Pyszny, orzeźwiający i kolorowy deser, który zas...
Odsłon: 22
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 20
Tym razem 2 chlebki, każdy o wadze 90 g po upieczeniu z kilograma mąki miesza...
Odsłon: 464
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 305
Składniki
Filety dorsza rozmrażamy, a następnie dzielimy na mniejsze kawałki i delikatnie odciskamy z nadmiaru wody. Jajko roztrzepujemy z solą i pieprzem. Bułkę tartą mieszamy ze wszystkimi ziołami. Rybę obtaczamy najpierw w jajku a następnie z bułce z ziołami. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Smacznego :)