Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka pizza, nie wymagająca posiadania piekarnika.
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 62
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8924
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 132
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 33
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 282
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2919
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 62
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8924
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 132
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 33
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 282
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2919
Składniki
Płatki i otręby mielimy blenderem.
Dodajemy do nich sodę i proszek oraz przyprawy i mieszamy. Dodajemy jogurt i jajko, mieszamy do połączenia składników. Masę rozsmarowujemy na rozgrzanej patelni, przykrywamy i zmniejszamy ogień, aby pizza pomału się zarumieniała.
Przewracamy na drugą stronę i układamy swoje ulubione dodatki, po czym przykrywamy i "dusimy" jeszcze około 5 minut.