Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Praliny o ciekawym, wykwintnym smaku
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 42
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 369
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 42
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 369
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Daktyle oraz rodzynki zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 30 minut. Musli rozdrabniamy w malakserze. Dodajemy daktyle, rodzynki, kakao i miksujemy do połączenia składników. Z gotowej masy lepimy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Gotowe praliny musimy umieścić w lodówce na 20 minut. Podajemy na talerzu z jagodami i malinami polane polewą czekoladową.