Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla prawdziwych mężczyzn Cycuszki Wenus ;)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Do miski wsypujemy cukier i margarynę .Ucieramy.Następnie dodajemy mąkę jaja cukier waniliowy i proszek do pieczenia.Wszystkie składniki razem mieszamy.
Wlewamy do foremek i wkładamy do piekarnika nagrzanrgo do 180 stopni i pieczemy przez 30 min.
Gdy cycuszki będą gotowe polewamy je bitą śmiietaną i naśrodek dajemy wisienkę .SMACZNEGO !!!!!