Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zabawa w fabrykę cukierniczą dla małych i dużych.
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 36
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 61
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 36
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 61
Składniki
Masło utrzeć mikserem na puszystą masę, stopniowo dodawać cukier, sól. Ucierając dodać żółtka i ekstrakt. Dodać mąkę i wymieszać dobrze.
Masę nakładać do maszynki (resztę przechowywać w chłodnym miejscu). Wyciskać prosto na blachę (tu zrezygnowałam z papieru do pieczenia, bo ciasteczka nie chcą odchodzić od maszynki). Piec w 180-200stopniach do ze złocenia.