Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CIASTO BEZ TŁUSZCZU I CUKRU.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 53
Polecam.
Odsłon: 67
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 53
Polecam.
Odsłon: 67
Składniki
RABARBAR, MĄKĘ, PŁATKI KUKURYDZIANE, RODZYNKI, SŁONECZNIK, SODĘ OCZYSZCZONĄ DOBRZE WYMIESZAĆ. ROZTRZEPAĆ JAJKA, DODAĆ DO WCZEŚNIEJ WYMIESZANYCH SKŁADNIKÓW I PONOWNIE WYMIESZAĆ. KEKSÓWKĘ WYŁOŻYĆ PAPIEREM DO PIECZENIA, PRZEŁOŻYĆ MASĘ. PIEC W PIEKARNIKU W TEMPERATURZE 180 C PRZEZ OKOŁO 1 GODZ.
CIEPŁE WYJĄC Z PIEKARNIKA. KROIĆ JAK BĘDZIE CHŁODNE.