Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto które przypomina lato nawet w zimie
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
z mleka ,żółtka ,cukru waniliowego i mąki ugotować budyń,ostudzić.Masło utrzeć z cukrem pudrem,gdy utarte dodawać ostudzony budyń.i ucierac.Galaretki rozpuścić w 3 szkl. wody ,i do rozpuszczonych dodać truskawki mrożone i odstawić do lekkiego ścięcia.W tortownicy ułożyć warstwę biszkoptów ,na to posmarować połowę masy,znowu warstwa biszkoptów i druga połowa masy.Wylać na wierzch galaretkę z truskawkami i włożyć do lodówki do zastygnięcia. Smacznego.