Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1190
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 148
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1190
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 148
Składniki
Margaryne rozpuścić.Jaja zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym.Dodać obie mąki,proszek do pieczenia,rozpuszczoną margarynę.Wylać ciasto na blachę,wyłożyć na nim owoce[jakie lubicie].Wstawić do piekarnika.Piec w 180℃-50-60 minut.