Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na drzewach zatrzęsienie śliwek ,które proszą aby je wykorzystać do zrobienia pysznego ciasta..
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 56
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2600
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 233
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5380
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 56
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2600
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 233
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5380
Składniki
Wykonanie: Jajka ubijamy z cukrami na puszystą masę,nadal miksując dodajemy porcjami, przesianą mąkę na przemian z mlekiem. Następnie dodajemy proszek do pieczenia i na końcu olej.Nadal miksujemy. Niewielką ilość ciasta odkladamy,wsypujemy kakao,mieszamy. Ciasto białe wylewamy na blaszkę i układamy śliwki pokrojone na cząstki,skórką do dołu. Następnie nakładamy ciasto kakaowe. Pieczemy 45-50 minut.