Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega wielkie brzoskwiniowo - budyniowo-galaretkowe ciasto z "dodatkiem" biszkoptu
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9314
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 223
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 503
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9314
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 223
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 503
Składniki
Zagotować 6 szklanek wody z cukrem pudrem. w Pozostałych 2 szklankach wody wymieszać sypkie budynie i galaretki. Wlać do gotującej się wody z cukrem pudrem. Podgotować na jednolitą masę. Do jeszcze gorącej masy dodawać pokrojone na kawałki 2 kostki masła i mieszać aż do jego rozpuszczenia się. Poczekać aż zrobi się ciepłe. W tym czasie odsączyć z zalewy brzoskwinie i pokroić w kosteczkę. Dodać owoce do ciepłej masy i wymieszać. Całą masę, jeszcze ciepłą wyłożyć na nasączony sokiem z brzoskwiń biszkopt.