Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to smaczna i szybka potrawa, a dziś właśnie została przyrządzona na niedzielne śniadanie ;-)
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20521
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10059
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 129
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20521
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10059
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 129
Składniki
Bułki przekroić, wydrążyć i rozdrob­nić miąższ. Obraną cebulę pokroić w kostkę. Mielone mięso usmażyć na dużym ogniu, dodać miąższ z bułki i cebu­lę i krótko podsmażyć, mięso zdjąć z ognia i doprawić do smaku ketchupem, sosem sojowym, solą i pieprzem.
Bułki lekko opiec, do środka włożyć 1/4 plasterka sera i usmażone mięso z dodatkami. Następnie bułki przy­kryć plastrem sera. Bułki zapiekać na górnym poziomie piekarnika lub grilla do momentu roztopienia się sera.