Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na kolację lub śniadanko, można wykorzystać lekko podeschnięte pieczywo jak również modyfikować dodatki.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 199
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 199
Składniki
Z bułek odcinamy wierzch i wydłubujemy środek tak by powstała dość głęboka "miseczka".
Na patelni smażymy pokrojoną w kostkę kiełbasę, dodajemy cebule i pokrojone drobno pieczarki. Smażymy do miękkości pieczarek, przyprawiamy według uznania solą i pieprzem.Ja do swoich bułek farsz "przepuściłam" jeszcze przez takie urządzenie typu "super multi mikser"(kiedyś reklamowała do Danusia Rin), aby był drobniejszy.
Bułeczki napełniamy farszem i posypujemy startym żółtym serem i pieczemy w piekarniku w temp.około 200st.C do rozlasowania sera i zezłocenia bułek. Podajemy z keczupem lub jakimś ulubionym sosem, np. czosnkowym...