Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa łatwa w przygotowaniu, tania, ale za to jaka smaczna!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 202
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 202
Składniki
Kostkę rosołową rozpuścić w 1/2 l wrzącej wody. Do żółtka w garnuszku wlać powoli gorący bulion (ale nie wrzący , bo żółtko się zetnie), wymieszać. Rozlać na porcje i do każdej dodać trochę siekanej natki pietruszki. Smacznego!