Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Pyszne połączenie delikatnego mięsa z indyka z brokułem.
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3270
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 146
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 669
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 80
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3270
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 146
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 669
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 80
Składniki
Żelatynę rozpuścić w małej ilości zimnej wody , brokuł dokładnie opłukać , ugotować w rosole z kostek bulionowych . Gdy brokuł będzie miękki , wyjąć z rosołu , odcedzić , a do wywaru dodać wcześniej przygotowaną żelatynę. Dokładnie wymieszać , odstawić w chłodne miejsce do wystygnięcia. Pieczeń pokroić w średnią kostkę , brokuł podzielić na różyczki , wszystko ułożyć w formie / najlepiej w formie z otworem w środku/. Wyjąć pieczarki ze słoika , odcedzić , ułożyć między kostką a różyczkami brokułu. Kiedy galareta zacznie tężeć , zalać nią wszystkie poukładane w formie składniki. Udekorować koperkiem , a także cząstkami pomidora.